Verkoopstyling

Verkoopstyling stelt zich ten doel te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.’ [Wikipedia].

Kwaliteitsgarantie

Door House of Kiki gecertificeerd.

Aangesloten bij CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten).

Werk met de ‘Hands – On aanpak; Geen dure rapporten maar gelijk aan de slag!

Hierdoor direct resultaat!

Gestylde woning door more viventes loont!

Even voorstellen

Inmiddels hebben wij tientallen te koop staande huizen voorzien van een nieuwe style. Bezoekers van de Open Huizendag blijken direct gevoelig te zijn voor een sfeer en de ruimte van een huis. more viventes is in staat om uw huis meer sfeer te geven en uw huis een ruimer effect te geven. Gaat u die uitdaging aan? Kies voor ervaring, kies voor more viventes!

Fotografie

De eerste indruk van een te koopstaande woning begint meestal bij internet. In één klik wordt dan een mening  gevormd over de te koop staande woning. Dit is vaak het  moment dat wordt beslist of de woning de moeite waard is voor een bezichtiging. Als meerdere woningen in uw straat of wijk te koop staan, is het dus van groot belang dat uw woning opvalt.

Een goede fotopresentatie van uw woning is dan essentieel!

More viventes kan deze fotopresentatie voor u maken. De pluspunten en ruimtes van uw woning worden dan optimaal in beeld gebracht. Hierdoor zal uw woning zeker meer opvallen!

U heeft immers nooit een tweede kans voor een eerste indruk!