Verkoopstyling

Verkoopstyling stelt zich ten doel te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.’ [Wikipedia].

Kwaliteitsgarantie

Door House of Kiki gecertificeerd.

Aangesloten bij CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten).

Werk met de ‘Hands – On aanpak; Geen dure rapporten maar gelijk aan de slag!

Hierdoor direct resultaat!

Gestylde woning door more viventes loont!

Even voorstellen

Inmiddels hebben wij tientallen te koop staande huizen voorzien van een nieuwe style. Bezoekers van de Open Huizendag blijken direct gevoelig te zijn voor een sfeer en de ruimte van een huis. more viventes is in staat om uw huis meer sfeer te geven en uw huis een ruimer effect te geven. Gaat u die uitdaging aan? Kies voor ervaring, kies voor more viventes!

Meubelverhuur

Uit ervaring is gebleken dat een leegstaande woning moeilijker verkoopt dan gemeubileerde woningen. Veel potentiële kopers vinden het lastig om zich de functie en mogelijkheden van een lege kamer voor te stellen.

Heeft u zo’n leegstaande woning? Het is mogelijk om uw woning tegen een relatief laag budget in zijn geheel te laten inrichten! Zo krijgt uw woning de uitstraling die u woning aantrekkelijker maakt voor een breder publiek.

Heeft u een smaller budget, maar wilt u de woning bij een openhuis toch zo optimaal mogelijk presenteren? Het is namelijk ook mogelijk om voor één dag uw woning te laten meubileren! De meubels worden dan ‘s-morgens gebracht en ‘s-avonds weer opgehaald!

Meubelverhuur in het duurdere segment is ook mogelijk. Voor meer informatie en / of een aanvraag kunt u contact met ons opnemen.

Ook kunnen wij uw modelwoning geheel inrichten of restylen, inclusief vloeren als laminaat, vloerbedekking etc.