Verkoopstyling

Verkoopstyling stelt zich ten doel te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.’ [Wikipedia].

Kwaliteitsgarantie

Door House of Kiki gecertificeerd.

Aangesloten bij CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten).

Werk met de ‘Hands – On aanpak; Geen dure rapporten maar gelijk aan de slag!

Hierdoor direct resultaat!

Gestylde woning door more viventes loont!

Even voorstellen

Inmiddels hebben wij tientallen te koop staande huizen voorzien van een nieuwe style. Bezoekers van de Open Huizendag blijken direct gevoelig te zijn voor een sfeer en de ruimte van een huis. more viventes is in staat om uw huis meer sfeer te geven en uw huis een ruimer effect te geven. Gaat u die uitdaging aan? Kies voor ervaring, kies voor more viventes!

Binnenhuisarchitectuur en interieurstyling

In de ruimte waar u woontof werkt wordt meestal veel tijd doorgebracht. Een goede functionele werk- of leefomgeving met de juiste sfeer is dan ook van essentieel belang. Wilt u het interieur van uw omgeving inrichten of restylen? Dit verzorgen wij graag voor u.

Er wordt eerst met u afgestemd wat de behoefte, stijl, woon- of  werkwensen zijn. Vervolgens wordt ook naar de functionaliteit en mogelijkheden van de ruimte gekeken om uiteindelijk het gewenste resultaat te bereiken.
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Hieronder een voorbeeld vaneen recent afgerond project. De meubels zijn exclusief voor dit project ontworpen en op maat gemaakt!

Klik op onderstaande voor of na afbeeldingen om de foto's te bekijken.

 

Winkel
Voor
Na
Slaapkamer
Voor
Na
Kinderkamer
Voor
Na
Slaapkamer
Voor
Na