Verkoopstyling

Verkoopstyling stelt zich ten doel te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.’ [Wikipedia].

Kwaliteitsgarantie

Door House of Kiki gecertificeerd.

Aangesloten bij CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten).

Werk met de ‘Hands – On aanpak; Geen dure rapporten maar gelijk aan de slag!

Hierdoor direct resultaat!

Gestylde woning door more viventes loont!

Even voorstellen

Inmiddels hebben wij tientallen te koop staande huizen voorzien van een nieuwe style. Bezoekers van de Open Huizendag blijken direct gevoelig te zijn voor een sfeer en de ruimte van een huis. more viventes is in staat om uw huis meer sfeer te geven en uw huis een ruimer effect te geven. Gaat u die uitdaging aan? Kies voor ervaring, kies voor more viventes!

Tarieven

More Viventes biedt haar diensten en producten aan voor zowel particulieren, ondernemingen als non-profitorganisaties. Natuurlijk is onze tarievenlijst niet compleet. More Viventes werkt voornamelijk op basis van maatwerk.

Toch zijn voor enkele diensten en producten de tarieven te vermelden. Hier ziet u aantal van onze basisprijzen. Voor de tarieven bij interieurstyling, maatwerk bij verkoopstyling, zoals bijvoorbeeld bij een accessoires pakket, meubelverhuur voor een dag, verlengen van meubelverhuur per maand of meubelverhuur in ons duurdere segment kunt u contact met ons opnemen.

Vanzelfsprekend kan er een dienst of product ontbreken, waar u voor styling & architectuur of de verkoopstyling net een vraag over heeft. De oplossing is eenvoudig. Gewoon even contact opnemen.

Basistarieven

Intake gesprek Gratis
Basis styling € 260,00
Plus styling € 520,00
Totaal styling € 920,00
inclusief GRATIS fotoshoot
Basis fotoshoot € 99,00
Meubelverhuur € 2375,00
voor de duur van 1 jaar

Prijzen zijn exclusief BTW, parkeergeld, eventueel schilderwerk, behangen, herstelklussen, of het bekleden van vloeren. more viventes biedt de klant aan om de genoemde bedragen in termijnen te betalen (dit geldt niet voor de meubelverhuur).