Verkoopstyling

Verkoopstyling stelt zich ten doel te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.’ [Wikipedia].

Kwaliteitsgarantie

Door House of Kiki gecertificeerd.

Aangesloten bij CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten).

Werk met de ‘Hands – On aanpak; Geen dure rapporten maar gelijk aan de slag!

Hierdoor direct resultaat!

Gestylde woning door more viventes loont!

Even voorstellen

Inmiddels hebben wij tientallen te koop staande huizen voorzien van een nieuwe style. Bezoekers van de Open Huizendag blijken direct gevoelig te zijn voor een sfeer en de ruimte van een huis. more viventes is in staat om uw huis meer sfeer te geven en uw huis een ruimer effect te geven. Gaat u die uitdaging aan? Kies voor ervaring, kies voor more viventes!

Verkoopstyling

Wat is verkoopstyling?
Verkoopstyling is een woning die in de verkoop gaat of staat zo aantrekkelijk mogelijk maken voor een zo’n breed mogelijk plubliek.

Waarom verkoopstyling?
U  heeft uw woning  vast ingericht naar uw persoonlijke smaak. Meestal omringt door persoonlijke accessoires en bezittingen die u in de loop der tijd heeft verzameld. Hierdoor is een woning meestal wel gezellig, maar wel uw huis!

Potentiële  kopers  vinden het vaak moeilijk om hier door heen te kijken.  Daarom is het van belang om uw woning zo goed mogelijk te presenteren en optimaal gebruik te maken van de ruimtes en functionaliteiten. Hierdoor zullen de kopers zich goed kunnen voorstellen hoe de meubels  in de woning staan!

Immers, de koper beslist al binnen één minuut, alleen al op basis van gevoel of ze wel of niet de woning willen kopen!

Bij het verkoopklaar maken wordt uw woning  geneutraliseerd, gedepersonaliseerd en gestyld. Ook worden er focus punten en zichtlijnen creëert. Er wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van de aanwezige meubels en accessoires. Hierdoor zal de woning aantrekkelijk worden voor een breder plubliek en voor een relatief klein bedrag wat zich zeker terug verdiend!

More viventes werkt met de ‘Hands – On’ mentaliteit. Geen dure rapporten, maar direct  aan de slag!

Hieraan vooraf gaat natuurlijk een intake gesprek, waarin de mogelijkheden met u worden besproken. Dit intake gesprek is  volledig vrijblijvend en kosteloos!

Na de (re)styling is het belangrijk om goede foto’s van uw woning te hebben. Ook dit kan more viventes voor u verzorgen!

Badkamer
Voor
Na
Eetkamer
Voor
Na
Hal
Voor
Na
Jongenskamer
Voor
Na
Kinderkamer
Voor
Na
Keuken
Voor
Na
Slaapkamer
Voor
Na
Woonkamer
Voor
Na
Zolder
Voor
Na
Keuken
Voor
Na
Slaapkamer
Voor
Na
Tuin
Voor
Na
Woonkamer
Voor
Na