Verkoopstyling

Verkoopstyling stelt zich ten doel te koop staande huizen dusdanig professioneel te restylen dat deze met een relatief laag budget zo snel mogelijk kunnen worden verkocht tegen de best mogelijke prijs.’ [Wikipedia].

Kwaliteitsgarantie

Door House of Kiki gecertificeerd.

Aangesloten bij CNVV (Centraal Netwerk voor Verkoopstylisten).

Werk met de ‘Hands – On aanpak; Geen dure rapporten maar gelijk aan de slag!

Hierdoor direct resultaat!

Gestylde woning door more viventes loont!

Even voorstellen

Inmiddels hebben wij tientallen te koop staande huizen voorzien van een nieuwe style. Bezoekers van de Open Huizendag blijken direct gevoelig te zijn voor een sfeer en de ruimte van een huis. more viventes is in staat om uw huis meer sfeer te geven en uw huis een ruimer effect te geven. Gaat u die uitdaging aan? Kies voor ervaring, kies voor more viventes!

De stoel kost €729,00 en is verkrijgbaar bij MORE VIVENTES. Deze kunt u in verschillende kleuren bestellen via info@moreviventes.nl of telefonisch via 06 15 06 28 34.
   
Koop woning die leeg stond gemeubileerd met huurmeubels en accessoires zodat de potentiële koper een beter beeld van de mogelijkheden van een ruimte heeft. Door ervaring is gebleken dat de meeste kopers dit lastig vinden om bij een leegstaande woning in te schatten. Op deze manier krijgen mensen eerder een positieve indruk van de te koop staande woning. Heeft u ook een leegstaande woning die u tijdelijk wilt laten meubileren? Neemt u gerust contact op via info@moreviventes.nl. Tegen een relatief laag bedrag is dit al mogelijk.
   
De fauteuil Queen of Love komt uit de collectie Design of Love. Deze collectie is ontworpen door de van oorsprong Italiaanse modeontwerpers Graziano Moro en Renato Pigatti. Zij besloten een serie meubels en woonaccessoires te gaan ontwerpen. Een trendy en hippe collectie is het resultaat! De meubels en hebben een barokke uitstraling met een knipoog naar het verleden. De Design of Love is gemaakt van Polyethyleen. Hierdoor zijn de meubels weerbestendig en bruikbaar voor zowel binnen als buiten.